QUÈ HI PINTA UNA BANDERA BLAVA A CALA MOLINS?

281

Ara fa dos anys, tothom va comparèixer a cala Molins per fer-se una foto posant la Bandera Blava, aquesta insígnia que garanteix la qualitat de les aigües de bany i el bon servei de les platges turístiques.

Podria ser que, com amb els telèfons mòbils i tauletes que es quedaren quan passaren a l’oposició, es creguin que “lo que se da no se quita”. O que es creguin que els turistes són beneits i, si hi ha la Bandera Blava, és que la platja té aquest distintiu.

Sigui com sigui, tal dia farà dos anys que el pedaç blau estampat en blanc oneja a mercè del vent que bufa en aquella platja de la Cala Sant Vicenç. Cap dels deu regidors que governen no ha tengut temps de manar llevar la Bandera Blava com tampoc l’han tengut per sol·licitar-la aquestes dues darreres temporades.

Més diligients varen ser, a principis de legislatura, quan es varen auto-augmentar un 40 per cent els sous sense perpellejar. Tampoc els va tremolar el pols, quan enmig de la pandèmia del coronavirus, convertiren en total, la dedicació parcial d’una de les regidores de l’equip de govern.

PUBLICITAT

L’empatia brilla per la seva absència al govern pollencí que no s’ha baixat ni un cèntim en solidaritat amb aquells que no poden fer feina, perquè no n’hi ha.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT