Aquest 2020 no hi haurà Fira per evitar contagis de coronavirus. Sí que es faran algunes activitats com ara el Torneig de Truc que, per suposat, s’ha adaptat a la normativa sanitària, o sigui mans netes, mascareta i distanciament. Però, què cal saber per participar al Torneig de Truc la Fira 2020?

On s’han d’apuntar?

Els interessats en participar al Torneig de Truc la Fira 2020 s’han d’apuntar al Club Pollença. El preu d’inscripció és de 20 euros per parelles. El termini per inscriure’s acaba el 5 de novembre.

Quants de grups hi haurà?

Hi haurà vuit grups diferents que es repartiran entre els bars de Pollença, Sant Vicenç i el Moll, on es durà a terme el Torneig de Truc. Cada grup rebrà el nom del bar, on han de desenvolupar les partides.

Com es faran els grups?

Aquest divendres 6 de novembre, a les 11 hores i en directe, es farà el sorteig de grups en directe a través del compte d’Instagram @uepjovepollença.

PUBLICITAT

A més de quedar publicat a aquesta xarxa social, es passarà la informació als participants a través del correu electrònic.

Quan començarà el Torneig de Truc?

El dissabte 7 de novembre, a les 15 hores, a diferents bars del municipi. Les parelles que no es presentin a lloc quedaran desqualificades.

En aquesta fase, les partides es desenvoluparan al millor dels cinc cantons.

I la final on es farà?

La final del Torneig de Truc es disputarà el dissabte 14 de novembre, a les 15 hores, al Club Pollença. Hi participaran les parelles guanyadores de cada grup.

Quins premis hi ha?

En principi, hi ha tres premis: un primer premi de 400 euros en metàl·lic a la parella ganyadora; un segon premi de 200 euros en metàl·lic a la parella que quedi en segona posició i un tercer premi que consistirà en un sopar al Club Pollença per a la parella que quedi en tercera posició.

En funció del nombre d’inscrits, els premis poden augmentar.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT