QUATRE NOUS CASOS DE COVID-19

1170

La coordinadora del Centre de Salut de Pollença, la Doctora Alejandra Valero informa que, després del cap de setmana, es detectaren quatre nous casos de covid-19 al municipi. Amb aquests nous positius, el nombre de casos actius per infecció provocada per SARS-CoV-2 és de 14 persones, ja que no es va donar cap alta.

El govern espanyol descarta el confinament domiciliari

Durant la roda de premsa telemàtica que va oferir ahir el ministre de Sanitat, Salvador Illa, va descartar “rotundament” aplicar cap confinament domiciliari. “Ni hi estem treballant ni ho preveiem” va afirmar, a l’hora que afegíe que amb les mesures previstes a l’estat d’alarma “pensem que es pot controlar la pandèmia”.

El ministre Illa va apuntar a una “certa estabilització” de casos a Catalunya o a Madrid. I recomanà paciència per veure l’efecte de les mesures actuals i demanà no caure en una “competició” per veure qui pren la restricció més dura.

Illa va observar que en el marc d’aquesta pandèmia “les coses no són d’avui per a demà”, i va explicar que “quan un prenen unes mesures es tarda un horitzó d’entre deu i quinze dies a veure el resultat”. Per això, ha recomanat a les comunitats autònomes que tinguin “un punt” de paciència per veure els efectes de les mesures “molt dràstiques en molts casos” que s’han pres en diferents territoris.

PUBLICITAT

“Pensem sincerament que si hi ha una actitud correcta de la ciutadania i que si s’està actuant com s’està actuant amb contundència proporcionada a la realitat epidemiològica, amb això n’hi ha d’haver prou”, va concloure el ministre de Sanitat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT