QUATRE HOTELS AGUANTEN OBERTS

399

Quatre hotels del municipi de Pollença aguanten l’activitat hotelera durant una temporada baixa marcada per la covid-19 que ja ha afectat greument la temporada d’estiu.

Aquests quatre establiments turístics són els Apartaments Marina, Apartaments Don Miguel, Aparthotel Galeón i Hotel Son Sant Jordi.

A través d’una nota de premsa, l’Associació d’Hotelera de Pollença apunten que “la crisi provocada per la covid-19 ha marcat l’activitat turística d’aquesta temporada a Mallorca i també als hoteles de Pollença. Actualment, són 4 els establiments que aguanten i mantenen les portes obertes en el municipi mantenint l’activitat hotelera activa durant la temporada baixa”.

Per altra banda, l’Associació Hotelera de Pollença apunten que “segons dades de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM), són 69 els hoteles de Mallorca que continuen oberts”.

PUBLICITAT

Finalment, l’Associació Hotelera de Pollença avança que estan “treballant de valent per prepara la propera temporada”. En aquest sentit, cometnen que aquesta feina es fa “amb incertesa i prudència”. Tot i amb això, “les darreres noticies relacionades amb la vacuna contra la covid-19, han permès als empresaris hotelers del municipi ser un poc més optimistes que fa unes setmanes, però encara és prest per saber com anirà la temporada”. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT