QUARANTÈ DIA: SURT UN FARDO SOSPITÓS A CALA BARQUES

1366

Ahir, 23 d0’abril, quarantè dia de confinament, allò més destacable va ser l’aparació d’un fardo sospitós a cala Barques (Sant Vicenç). De fet, veïns de la zona expliquen que durant tot el matí hi va haver un helicòpter sobrevolant la zona i també, agents de la Guàrdia Civil.

Els veïnats sospiten que podria tractar-se d’un presumpte assumpte de drogues. Això no obstant, no ha transcendit cap tipus d’informació oficial.

Per la seva banda, la Policia Local de Pollença va haver de posar una denúncia per incompliment de l’estat d’alarma.

Reobrin la Deixalleria

El batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia, ha informat que aquest dilluns 27 d’abril, es reobri la Deixalleria.

PUBLICITAT

Sobre una possible nova visita de control per part de l’exèrcit militar espanyol, Cifre Ochogavia ha manifestat no saber-ne res més. Alhora que ha comentat que, des de la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB), han plantejat al Govern autonòmic la necessitat de disposar d’una normativa per organitzar festes locals i altres esdeveniments multitudinaris d’àmbit municipal, durant el desconfinament. Aquesta mesura és necessària per planificar i evitar possibles indemnitzacions.

Des del Govern, “ens han dit que a hores d’ara és quasi impossible intuir una data i que, sobretot, la competència de fixar-la seria del Govern de l’Estat”, explica Cifre Ochogavia. De fet, “demà, tenim vídeo-conferència amb el President de la Femp, Abel Caballero, i li traslladaré el problema que tenim amb les Festes… entre d’altres”, ha dit el batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia.

Finalment, la coordinadora del Centre de Salut, la Doctora Alejandra Valero, ha comentat que “hem tengut una setmana molt tranquil·la. Per ara res, estan planejant com hem de reorganitzar l’assistència durant el desconfinament, però encara no tenim instruccions concretes”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT