QUARANTA-QUATRÈ DIA: POLLENÇA PREPARA L’ADAPTACIÓ A LES FASES DE TRANSICIÓ

485

Ahir, 28 d’abril, quaranta-quatre dia de confinament, Pollença va viure una nova jornada tranquil·la dins l’excepcionalitat de l’estat d’alarma que, tal i com va anunciar el president del Govern espanyol, Pedro Sànchez, inicia l’esperada desescalada que ara en diuen Pla per a la Transició cap a una Nova Normalitat.

Si voleu conèixer el Pla en detall, així com les fases de transició marcades des de la Moncloa a les quals s’han d’adaptar els diferents territoris de l’Estat espanyol, podeu fer-ho a través dels següents documents: 

Transició al Centre de Salut

Tant a l’Ajuntament com al Centre de Salut de Pollença treballen per adaptar-se a la fase 1 del Pla de Transició a la Nova Normalitat.

Al Centre Sanitari, on s’ha viscut una setmana tranquil·la des del punt de vista sanitari, la setmana que ve passen a la Fase, la qual cosa significarà fer canvis al funcionament d’aquestes setmanes d’estat d’alarma. A partir del 4 de maig, els Centres de Salut del municipi funcionaran així.

PUBLICITAT

Per la seva banda,el batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia, ha parlat que “avui analitzarem la documentació que és només informativa de com començarem a partir de dia 11 de maig, ja que, a partir de dissabte, queda clar”. En aquest sentit, sorgeixen, sobretot, “dubtes a nivell comercial (restauració i comerços), que, a més a més, s’hauran de concretar amb la comunitat autònoma”, ha apuntat el Batle.

Per la seva banda, la Policia Local destaca la tranquil·litat de la jornada d’ahir i que feren control conjuntament amb la Guàrdia Civil a les entrades dels supermercats del municipi. Entre els municipis de Pollença i Alcúdia, que s’acullen al mateix Pla de Seguretat, posaren 12 denúncies.

Finalment, la Guàrdia Civil va denunciar ahir dos homes que practicaven ciclisme per un camí rural de Pollença que va cap al Port. Segons es fa ressò un mitjà autonòmic, en un primer moment, els ciclistes en veure els policies, intentaren esquivar-los desviant-se per un camí adjacent. Tanmateix, però, els agents els interceptaren, els identificaren i foren denunciats per incomplir l’estat d’alarma.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT