QUAN S’OBRE UNA FINESTRA

2327

“Què es faci la llum!, va dir una veu imperiosa,

i en aquell instant va fer-se també la fosca.”

Marcel Riera, Llum d’irlanda (Proa)

PUBLICITAT

Com la llum i la fosca, les finestres s’obren i es tanquen. Per a la mestra d’Educació Infantil del col·legi Costa i Llobera de Pollença, Rosa Vives, la finestra es va obrir en un moment en què la vida s’enfosquia gairebé de manera irremeiable i el gairebé no és casual; només un cor nou podia salvar-li la vida.

Perdonau-me la poesia, però Rosa Vives seduí moltes persones per la positivitat dels missatges i la lliçó de valentia que, dia a dia, impartia a través de les xarxes socials, durant l’espera i recuperació a Berncelona, una estada que l’Associació d’Acampanyants de Malats de les Illes Balears (ADAA) li va facilitar amb escreix, perquè aquesta finestra no trobàs més entrebancs dels estrictaments necessaris i Rosa pogués obrir de bat a bat la seva finestra, i que la llum s’instal·làs en els seus ulls i en la seva mirada.

Amb l’excusa que dissabte 24 de setembre, a els 20 hores, al Claustre de Sant Domingo, hi haurà un concert i una berenada a benefici d’ADAA, hem volgut parlar amb na Rosa d’una experiència que li capgirà la vida. Aquí teniu un resum en vídeo de l’entrevista que podeu llegir sencera al PUNT iNFORMATIU 506, corresponent a la segona quinzena de setembre de 2016.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT