PUNT iNFORMATIU POLLENÇA S’INICIA EN EL MÓN DIGITAL

3455
Punt informatiu
Punt Informatiu

Després d’un cap de setmana d’activitat frenètica amb la Ultra Trail Mallorca i la Fira del Vi capitalitzant la informació a Pollença, PUNT iNFORMATIU POLLENÇA s’adapta al nou temps i s’inicia en el món digital.

Així, si dimecres es va distribuir el número 472 del quinzenal Punt Informatiu i dijous va irrompre a la xarxa social Facebook, avui s’adapta als nous temps amb aquesta versió digital que ha de permetre informar amb la veracitat de sempre i els avantatges que ofereix aquest nou format (immediatesa i reciprocitat, sobretot).

Punt Informatiu Pollença Digital:

Trobareu les notícies més fresques, una informació que arribarà allà on hi ha un pollencí interessat en saber què passa al municipi de Pollença. I és que la proximitat és i serà el nostre referent.

Per a nostàlgics i curiosos, hem seleccionat reportatges, fotos antigues, opinions i altres materials editats durant els darrers 20 anys al quinzenal pollencí.

PUBLICITAT

Tanmateix, però, Punt Informatiu Pollença Digital tendrà sentit amb informadors com tu, pollencins inquiets que no només volen saber, sinó també dir-hi la seva des d’informar sobre fets fins a opinar, suggerir, proposar…

Punt Informatiu Pollença

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital