PUNT INFORMATIU POLLENÇA, 25 ANYS INFORMANT

243

A mitjan mes d’agost de l’any 1995, va sortir el número 0 de la revista d’informació local Punt Informatiu Pollença. Des d’aleshores, regularment cada quinzena, el PiP ha estat als quioscos i a les cases dels subscriptors per difondre informació d’interès sobre Pollença i els pollencins. Aquest pandèmic 2020, l’edició en paper es va haver de suspendre temporalment, però el PiP va continuar informant a través d’aquesta edició digital.

Fent una ullada cap enrere, avui refrescam aquella primera portada del diari pollencí i, curiositats de la vida, resulta que la situació futbolística actual té bastant a veure amb la realitat del futbol local d’ara fa un quart de segle. I és que, si aquesta temporada 2019-20, el Pollença i Port Futbol Club ha estat a punt de pujar de categoria, aquella temporada 1994-95 el Futbol Club Pollença va quedar a la palestra.

Fa 25 anys així us contàvem com el C.F. Pollença començava una nova temporada:

EL C.F. POLLENÇA 95-96 A LA PALESTRA

J.P.

PUBLICITAT

El passat dia 20 de juliol l’equip que presideix Miquel Cerdà inicià la pre-temporada 95-96 sota la direcció del nou tècnic Andreu Mir, procedent del Ca Sa Miss-Jotul, i la preparació física de Pep Barceló; l’equip jugarà els partits en el camp del Poliesportiu Municipal, deixant, amb certa tristesa i nostàlgia, el vell estadi de Can Escarrinxo, testimoni mut de grans resultats i triomfs que estan gravats en la memòria del Club.

Una nova temporada s’inicia amb l’objectiu de la permanència i superar la tretzena posició de la passada temporada, amb el que seria la consolidació com a club de Tercera.

La plantilla 95-96 està formada en la major part pels jugadors que ja militaven la passada campaña en el club. Han estat baixa Martorell (Poblense), M.Fiol (Constància) i Gayà. Les noves incorporacions són el porter Juanjo (Sóller), els centrecampistes Camacho (Pt. Pollença), Padilla (Ferriolense). J. Sancho (Arenal), Alomar (CIDE de divisió d’honor), Pérez (Poblense) i el davanter Sarabia (Club Pollença-Futbol d’empreses). En quant als resultats en la pretemporada s’han d’esmentar: Pollença-Poblense (0-0, guanyador Poblense per penalts), Pollença-Alaró (1-0, Padilla), Alaró-Pollença (2-1, Pito), Pollença-Ca sa Miss-Jotul (2-2, Vives i Padilla); i el passat diumenge dia 20 es va fer la presentació oficial dels diversos equips 95-96, disputant- se el partit de Tercera Divisió Pollença Alcúdia; se finalitzarà la pretemporada a domicili amb l’enfrontament al Poblense, aquest proper diumenge dia 27.

El balanç aconseguit durant la pretemporada se pot considerar de positiu. amb un periode d’adaptació dels nous fitxatges i l’ampliació del nou sistema tècnic d’Andreu Mir. Seria injust no destacar la feina de l’anterior tècnic Llorenç Coll en els seus dos anys al front de l’equip, aconseguint la permanència. Se miri d’on se miri positiva ha estat la creació de l’equip de Tercera Regional sota la direcció de Dionís Alcal. Té com a objectiu bàsic el poder fer feina amb jugadors de la can terra, i que servesqui de transició cap a la Tercera Divisió. En darrer terme destacar que el Pollença inicia la lliga a Alaró, reb al Campos i després visita al Ferriolense.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT