PÚBLIC VIRTUAL PER A LES CONVERSES DE FORMENTOR 2020

143

La covid-19 obliga a celebrar les Converses Literàries de Formentor, programades per als dies 18, 19 i 20 de setembre, es transmetran en directe i amb públic virtual

A través de la pàgina web de la Fundació Formentor, el públic podrà seguir les exposicions del seminari que enguany du per títol “Bagaudes, goliards i estilites”.

Per aquesta edició, està programada la participació del Premi Nobel de Literatura J. M. Coetzee, l’escriptor francès Pierre Ducrozet, la poeta Luna Miguel i els escriptors Gonzalo Torné, Félix de Azúa, Andrés Ibáñez o Eduardo Lago. A més a més, també està previst fer tertúlies amb Maaza Mengiste, Hannes Kohler, Benet Casablanca, Llàtzer Moix, David Huerta o Edward Wilson Lee, entre altres.

El nombre de persones inscrites a les Converses Literàries de Formentor arriba enguany a les 850 persones. Totes elles podran accedirvirtualment a les conferències dels ponents, però no assistir presencialment a l’Hotel Formentor, ja que “les restriccions sanitàreis, la prudència i el sentit comú que recomanen evitar les aglomeracions públiques ens aconsellen adoptar aquesta mesura d’excepció”, apunten des de l’organització.

PUBLICITAT

Des de l’organització, apunten que aquesta és una mesura excepcional i esperen que, a les properes edicions, públic i escriptors puguin tornar coincidir en el marc incomparable de l’Hotel Formentor com els darrers dotze anys.

Premi Formentor

Coincidint amb les Converses, l’Hotel Formentor acull també l’acte de lliurament del Premi Formentor de les Lletres, que aquest 2020 és per a l’escriptor holandès Cees Nooteboom. Aquest acte també es transmetrà a través de la web de la Fundació Formentor.

El Premi Formentor de les Lletres és un reconeixement a la qualitat i integritat dels autors l’obra dels quals consolida el prestigi i la influència de la gran literatura.

Entre altres, han estat premiats amb aquest guardó literari recuperat fa una dècada Carlos Fuentes, Juan Goytisolo, Javier Marías, Enrique Vila-Matas, Ricardo Piglia, Roberto Calasso, Alberto Manguel, Mircea Cartarescu y Annie Ernaux.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT