PROMETEDORA VETLADA DE GLOSES AMB ELS GLOSADORS DE MALLORCA

505

Avui 28 de juliol, a partir de les 21 hores, al Claustre de Sant Domingo, s’anuncia una Gran vetlada de gloses amb la plana major dels Glosadors de Mallorca i, per suposat, una bona representació de glosadors pollencins. L’objectiu dels organitzadors és, com no pot ser d’altra manera en un vespre de festa de la paraula, fer que el públic s’ho passi bé.

Maria Magdalena Amengual.

Mig poblera, mig pollencina, Maria Magdalena Amengual serà una de les veus que se sentiran al Claustre de Sant Domingo al costa dels pollencins Francesca Palaou “Paiaia”, Pere Llobera “Morou” i Antoni Bisanyes. En contra d’allò que apunta l’escenari, en principi, Tomeu Cifre “Fus” i Lluc Cifre “Fuset” no pujaran dalt l’escenari. És clar que, si són entre el públic, ben bé podria ser que s’animin.

Macià Ferrer “Noto”.

Des de l’Associació Cultural de Glosadors de Mallorca, està previst que intervengui la plana major: Mateu Matas “Xurí”, Maribel Servera “Servereta”, Macià Ferrer “Noto”, Pau Riera “Rierol” i Cati Eva Canyellas “Sollerica”.

Pau Riera “Rierol”.

La vetlada serà presentada pel professor Felip Munar.

PUBLICITAT
Maribel Servera “Servereta” i Mateu Matas “Xurí”.

Per raons sanitàries, l’aforament està limitat i, per raons humanes, es farà pagar una entrada de 2 euros per a entitats benèfiques.

Cati Eva Canyellas “Sollerica”.

Connexió local d’IB3 Ràdio, Especial Patrona

A les 20 h., al pati de Monti-Sion, Programa connexió local d’IB3 ràdio, Especial Patrona, en directe amb la col·laboració de Ràdio Pollença.
S’hi pot assistir com a públic.

Podeu consultar els actes de la setmana de la Patrona, aquí.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT