PRODIS PARTICIPA AL VÍDEO DE LA UNAC AMB MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT

251

Usuaris de l’Assocació Pro Ajuda a les Persones amb Discapacitat (PRODIS) de Pollença participen al vídeo que la Unió d’Associacions, Centres i Federacions d’Assistència a Persones amb Discapacitat de Balears (UNAC) ha editat per celebrar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

Col·laboren amb el vídeo l’artista Agustín el Casta, que llegeix el manifest amb motiu ddel Dia de la Persones amb Discapacitats, i el cantant Jaume Anglada. Tant un com l’altre han participat en el vídeo de manera totalment interessada, la qual cosa agraeixen des de la UNAC i PRODIS.

Aquest 2020 s’ha optat per editar un vídeo amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapatitat, perquè aquest 3 de desembre i degut a la covid-19 no es poden reunir al Parlament, on els darrers anys es llegia el manifest. Per això, “les associacions que formam la UNAC hem volgut participar d’aquest dia tan especial publicant aquest vídeo”, apunten des de PRODIS que animen a compartir el vídeo amb tothom qui volgueu.

Recordau que avui, entre les 10 i les 12 hores, al Club Pollença, la xocolata amb coca és a benefici de PRODIS que celebra aquest Dia Internacional amb una programació especial.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT