PRODIS EXPANDEIX EL SERVEI DE JARDINERIA A LA POBLA

292
Un equip de jardineria de PRODIS neteja jardins de la Pobla. Foto: Ajuntament de sa Pobla.

L’Associació Pro-Ajuda els Discapacitats (PRODIS) ha signat un conveni amb l’ajuntament de la Pobla per netejar algunes zones ajardinades del municipi a través del Centre Ocupacional de Jardineria.

Un equip format per cinc treballadors, dels quals un és de PRODIS i els altres quatre de l’associació també dedicada a persones amb discapacitat Es Grif de la Pobla, s’ocupen des de l’1 de setembre del manteniment d’unes zones ajardinades. Un tècnic contractat per PRODIS s’ocupa de donar suport i fer el seguiment d’aquest equip de jardiners, guiant-los i supervisant-los, han confirmat des de PRODIS.

Aquest acord entre PRODIS i l’ajuntament de la Pobla té una durada temporal de cinc mesos i una setmana. Durant aquest temps, dos dies a la setmana, aquest equip de jardineria s’ocuparà de netejar els zones acordades al municipi de la Pobla.

Aquesta és la primera vegada que PRODIS duu a terme un projecte d’aquestes característiques fora del municipi de Pollença. Si bé, des de fa un temps, tenen un acord amb l’ajuntament d’Alcúdia relacionat amb l’oci.

PUBLICITAT

En aquests moments, PRODIS té en funcionament quatre tallers als centres ocupacionals de Jardineria, de Restauració i cordatge, de Ceràmica i d’Habilitats per a una vida autònoma.

De fet, aquests dies i després de les vacances d’agost, han reprès l’activitat adaptada a la nova normalitat marcada per la pandèmia del coronavirus. Per això, han hagut d’habilitar nous espais dins el centre del carrer Sant Josep a fi de garantir les distàncies de seguretat. De fet, a més dels espais, també han dividit els quatre grups de treball en cinc per complir la normativa.

Aquests dies també s’han reiniciat serveis complementaris com ara el de transport i aquest s’ha hagut d’ajustar a la nova normalitat. I és que el vehicle amb el qual es fa la recollida d’usuaris al Port de Pollença, Alcúdia, Port d’Alcúdia i la Pobla només es pot ocupar en un cinquanta per cent. Per aquesta raó, s’han hagut de doblar rutes i reorganitzar el personal per poder fer aquesta recollida.

Finalment, a PRODIS, també s’han redactat un pla de contingència a fi de garantir la seguretat sanitària en tot moment.

Pel que fa al servei d’habitatge tutelat, PRODIS continua treballant amb la nova normalitat com ho va fer durant el confinament.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT