PRIMERES PASSES A EDUCACIÓ I TURISME, ADÉU A LES MONGES DEL MOLL I ALTRES NOVES A PUNT INFORMATIU 483

485

Avui, 30 de setembre, dia de sant Jeroni (com recorda poèticament Bernat Cifre), ha sortit el PUNT iNFORMATIU 483 corresponent a la primera quinzena d’octubre. A la portada, es destaquen els primeres passes del nou equip de govern a educació i a turisme, però també a comerç, així com també el multitudinari adéu a les darreres monges del Moll, entre altres noves.
Algunes puntualitzacions, d’una banda, el resum pluviomètric per raons òbvies ha quedat desfassat, ja que es va tancar el 29 de setembre i, de moment, el 30 de setembre va començar plujós i, de moment, encara plou. A principis d’octubre, per tant, a través de puntinformatiu.cat corregirem les dades.
Per altra banda, hem d’esmenar que l’exposició de l’artista pollencí Toni Font titulada “Síntesi” s’inaugura divendres 2 d’octubre, a les 19’30 hores, a la galeria Hito de Pollença (escalonada del Calvari, número 10 – antic Museu Martí Vicenç).
Per acabar, entre altres reportatges, entrevistes…, les planes d’aquest nou PUNT iNFORMATIU inclouen una anàlisi del debat sobre la guerra de Successió fet per Pere Salas i una entrevista d’Eva Cerdà al batle de Pollença, Miquel Àngel March, en motiu dels 100 dies de govern.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT