PRESENTATS ELS CINC PRIMERS CANDIDATS D’ALTERNATIVA

356
candidats-alternativa-pollensa

Ma. Magdalena Tortella

El passat dissabte 29, es va celebrar l’Assemblea Extraordinària d’Alternativa per Pollença mitjançant la qual afiliats i simpatitzants de l’agrupació van triar les persones que ocuparan els primers llocs de la de la llista electoral a les properes eleccions municipals. Marina Llobera encapçalarà la llista, tal i com es va fer saber en un acte de presentació el passat mes de maig. L’acompanyaran Pere Josep Coll Torrendell, de segon; Antònia Cerdà Fiol en tercer lloc; Tonina Amer Cifre, en el quart; i Joan Cifre Cerdà, en el cinquè. Tots ells, militants d’Alternativa i vinculats al partit des de fa anys.

La manera en que s’escollí la els membres de la llista és la mateixa com es prenen totes les decisions del partit, de manera assembleària. Per això, es va cercar el consens dins l’assemblea i es va prioritzar la solidesa de l’equip. “A Alternativa no cercam gent al darrer moment, cares conegudes que estirin un grapat de vots, sinó persones compromeses, feineres i il·lusionades”, digué l’actual portaveu d’Alternativa, Pepe Garcia, una vegada triats els candidats.

Per la seva banda, tant Marina Llobera com la resta de candidats varen voler insistir en que “nosaltres no improvisam, no feim fitxatges de darrer moment, ens agraden les coses ben fetes i sòlides. Som una assemblea que estam actius en tot moment i no només un mes abans de les eleccions. Per això, hem volgut escollir la capçalera de la llista amb prou antelació a les eleccions, per tal de poder dur a terme una bona feina”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT