PRESENTAT EL PROGRAMA DE LA FIRA 2016

2053

Avui s’ha presentat el programa de la Fira 2016, una fira que serà sense cap dubte diferent. El més ressenyable és que enguany hi haurà un fil conductor que tendrà presencia a tota la fira, la ràfia. Una altre novetat és la descentralització de la fira i la recuperació d’espais expositius com el Pont Romà on hi haurà, entre d’altres, la cooperativa pagesa. I també se farà per primera vegada una fira medi ambiental a la plaça de ca les Munnares.Cartell Fira 2016

Però el protagonisme és tot per a la ràfia. L’ajuntament ha volgut recuperar per a la memòria històrica aquesta industria que va tenir gran presencia al municipi les dècades dels anys 60 i 70. Per això aquest material te presencia al cartell i al programa, també hi haurà una exposició i la projecció d’un vídeo amb entrevistes a persones que feren feina a aquesta industria.

D’altre banda avui tindrà lloc el primer dels actes d’aquesta Fira. Avui vespre a les 20:00 al Museu de de Pollença s’inaugurarà l’exposició Blanc Especial, d’Eduard Vich. També s’aprofitarà l’acte per mostrar les 2 darreres adquisicions del Museu, les pintures de Joan O’Neille Rossinyol “L’estret de Ternelles”, i de Joan Fuster Bonnin “Camí de Formentor”.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT