PRESENTACIÓ DEL POEMARI ESQUENES VINCLADES DE PAU VADELL

14

La delegació pollencina de l’Obra Cultural Balear (OCB) organitza avui vespre dimarts 12 de desembre, a les 20 hores, a l’Oh, Vermut, la presentació del poemari Esquenes vinclades de Pau Vadell.

La presentació del poemari premiat al Jocs Florals de 2017, anirà a càrrec de l’autor d’Esquenes vinclades, Pau Vadell i de la periodista Eva Cerdà.

Per altra banda, el dimecres 27 de desembre, al Club Pollença, el grup Llunàtiques presentarà el seu darrer treball Vers endins, un muntatge poèticomusical dins la línia prou coneguda pel públic pollencí d’aquest grup felanitxer.

Com no podia ser d’una altra manera, la presentació del disc anirà acompanyada d’un concert durant el qual Llunàtiques presentarà els temes inclosos a Vers endins i a altres treballs discogràfics.

PUBLICITAT

Aquests dos actes són els primes de l’etapa iniciada fa poques setmanes per l’OCB de Pollença, quan va elegir l’historiador i activista, Miquel Amengual, com a nou president de la delegació pollencina. D’aquesta manera, qui ha presidit l’OCB a Pollença durant els darrers anys, Alícia Gómez, passa a ser tresorera, mentre que Andreu Salom es manté com a secretari i Antoni Marquet i Salvador Ramon, com a vocals.

Amengual va apuntar que té ganes de “reactivar i reorganitzar l’OCB Pollença”, organitzant activitats de manera més o menys regular. En aquest sentit, va avançar que “em fa ganes que arribin a Pollença alguns dels actes que organitza l’OCB de Mallorca amb motiu del 55è aniversari”.

És més, Miquel Amengual va convidar tothom que vulgui a participar en les reunions de l’OCB, “independentment de si són socis o no, ens interessa implicar com més gent millor en una causa com la defensa de la llengua i la cultura, en un moment en què tanta falta fa”. Per això, es poden posar en contacte amb qualsevol dels membres de l’OCB que els informaran sobre les properes reunions o bé assistir als actes organitzats

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT