PREPARATIUS ENTORN DEL CEMENTERI PER TOTS SANTS

94

Les visites al Cementeri s’incrementen per Tots Sants. Per això, tant l’Ajuntament com la Parròquia, han duit a terme un seguit de preparatius relacionats amb la celebració de Tots Sants i per facilitar l’accés al Cementeri.

Accés al Cementeri

Des de fa uns dies, la Policia Local de Pollença ha incrementat la vigilància entorn al cementeri, si bé serà el divendres 1 de novembre, dia de Tots Sants, quan regularan el trànsit tant el matí com el capvespre.

Per altra banda, des de fa uns dies, s’ha senyalitzat l’accés al Cementeri per la carretera principal i la sortida per Santuïri. D’aquesta manera, s’eviten embussos.

Finalment, com és costum des de fa uns anys, el solar del camí del Cementeri ubicat just devora el Polisportiu s’habilitarà com a aparcament aquest divendres 1 de novembre. A més a més, aquest 2019, han tomat una paret i han fet una rampa a fi de facilitar l’accés del cotxes.

PUBLICITAT

Misses

Pel que fa al calendari de misses, la Parròquia té previst celebrar una missa a l’església de la Mare de Déu del Carme del Port, aquest dijous 31 d’octubre, a les 18 hores i una altra a l’església de la Mare de Déu dels Àngels de Pollença, el divendres 1 de novembre, a les 19’30 hores. A més a més, i com és costum, dia 1 de novembre, a les 11 hores, al Cementeri es dirà una missa que, en cas de pluja, se suspendrà.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT