PREMSA FORANA ELEGEIX NOVA DIRECTIVA

136
Guardonats amb els Premis Premsa Forana 2019.

L’assemblea de l’Associació de Premsa Forana de Mallorca es va reunir en assemblea el passat dissabte 22 de maig al casal Pere Capellà d’Algaida per celebrar l’elecció de la nova junta directiva, després que l’any passat no es pogués celebrar la renovació per mor de les restriccions de la Covid 19.

La junta directiva sortint, després d’anys de dirigir l’entitat, s’acomiadà de les 35 publicacions integrants de l’Associació agraint la col·laboració de tots.

Passats a l’elecció de la nova directiva comentar que es presentaren sis persones representants sis publicacions, que foren elegides per assentiment. Així les coses la nova directiva està formada per: Rafel Puigserver (Es Saig, d’Algaida) com a president; Tomeu Caldentey (Bellpuig, d’Artà) com a vici-president; Xavier Bestard (Caimaritx, de Caimari) com a secretari, Magí Ferriol (Fent Carrerany, de Maria de la Salut) com a tresorer; Maria Antònia Ferrer (Coanegra, de Santa Maria) com a vocal; i Rafel Oliver (N’Alí, d’Andratx) com a vocal.

El flamant president Puigserver manifestà en la seva intervenció les ganes de treballar en el projecte de l’Associació de Premsa de Forana, la premsa de proximitat de Mallorca, així com en la modernització de les publicacions.

PUBLICITAT

Finalment es va fer entrega dels guardons dels Premis Premsa Forana 2019 després que l’any passat no es pogués fer l’entrega per mor de la pandèmia.

Guardonats amb els Premis Premsa Forana 2019.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT