AVUI ES LLIUREN ELS PREMIS POLLENÇA DE LITERATURA

144

Avui, dijous 8 de novembre, a les 20 hores, a Can Llobera, es faran públics els noms dels guanyadors dels Premis Pollença de Literatura en la modalitat de narrativa i de poesia. El passat 2016, després d’un període de silenci, es recuperaren els Premis Pollença que, aquest 2017, arriben a la setena edició pel que fa a poesia i a la vuitena edició pel que fa a narrativa.

Sense arribar al nivell quantitatiu de la passada edició, la participació als Premis Pollença de 2018, tant en la modalitat de poesia com de narrativa, ha estat bona. Tal com es va informar fa uns mesos, es presentaren 17 originals de narrativa i 25 de poesia.

De les 17 obres que es presentaren als Premis Pollença de Narrativa, la majoria havien estat enviades des del Principat o des de Mallorca. Pel que fa a les 25 obres que optaven als Premis Pollença de Poesia, més de la meitat havien estat enviades des del Principat, la resta provenien de Mallorca, però també d’altres indrets com Madrid o Alcobendas.

Els jurats del Premi Pollença de Narrativa està format per Marina Porras Martí, Tomeu Matamalas i Marina Llompart; i el jurat del Premi Pollença de Poesia està compost per Joan Perelló, Carme Castells i Antoni Xumet. La decisió dels jurats està presa des del divendres 2 de novembre i ara, demà, dimecres 8 de novembre, es farà pública en el transcurs d’un acte que se celebrarà a les 20 hores, a can Llobera, en el qual s’espera que hi siguin presents els guanyadors que, a més de veure editada l’obra guanyadora, els rebran un import econòmic de 5.000 euros per al Premi Pollença de Narrativa i 2.500 euros per al Premi Pollença de Poesia.

PUBLICITAT

Els guanyadors dels Premis Pollença de 2017 foren Jaume Pons amb la novel·la Una pluja pertinaç i Raquel Santanera amb el poemari De robots i màquines o un nou tractat d’alquímia.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT