POLLENCINS DEL GRUP CORREM AL MARATÓ XTREMELAGOS DE COVADONGA

772
Tim Bradburn, Juanjo Vila, César Samarini, Joan Torrandell, Melanie Capllonch, Jaume Plomer, Tomeu Rabassa, Christian, Buyan, Patxi Garau, “Spiker”, Guillem Coll, Amparo Cerdà, Salvador Cerdà, Martí Cifre, Tolo Cerdà, Miquel Luís, Àngel Chicote, Esteve Cifre, Marga Llompart i Bernie O’donovan.

Un grup de pollencins del Grup Correm varen participar al marató Xtremelagos de Covadonga (Astúries) que se celebrà el passat cap de setmana i en el qual, a més de passar-ho molt bé, cal destacar que la corredora del Club Món d’Aventura, Bernie O’donovan, va fer segona de la categoria veterana B.
Alguns dels participants a la cursa, considerada un de les tres maratons més dures i exigents de l’Estat espanyol, es retiraren abans d’acabar la primera part, un trajecte de 25 quilòmetres i 1.800 metres de desnivell positiu; la resta va arribar a la meta amb temps diferents. Uns i altres gaudiren d’un espai i d’unes vistes úniques.
La marató Xtremelagos de Covadonga (Astúries) es desenvolupa per dins el parc natural de Lagos de Covadonga i Cangas de Onís. Es tracta d’una cursa molt exigent, ja que, més enllà del quilometratge, s’acumula un desnivell de 6.000 metres.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT