POLLENCINS A LA ULTRA I A LA MARATÓ PIRINEUS

1010
El grup de pollencins que participaren a la Ultra i a la Marató dels Pirineus. Foto Jaume Morro.
El grup de pollencins que participaren a la Ultra i a la Marató dels Pirineus. Foto Jaume Morro.

Un grup de corredors pollencins va participar a la Salomón Ultra i al Marató dels Pirineus que se celebrà aquest passat cap de setmana. A més a més, aquest 2015, l’organització de la Ultra Pirineus va reconèixer la corredora pollencina Àngels Llobera per l’excel·lent temporada que ha duit a terme.
Els pollencins que participaren a la Marató eren Xisco Fanals, Miquel Capó i Martí Cerdà, tots tres varen poder començar i acabar la cursa de 42 quilòmetres i un desnivell positiu de 2.700 metres.
Els corredors de la Ultra, en canvi, no varen tenir tanta sort i n’hi va haver dos que s’hagueren de retirar, ja que la prova de 110 quilòmetres i 6.800 metres de desnivell positiu va ser molt dura.
El primer dels pollencins que va acabar la Ultra Pirineus va ser Pep Frontera qui va estar 17 hores i 8 minuts per fer el recorregut, rere ell entraren Jaume Morro i Pau Fernández, i finalment, Carlos Ferrer.
La Ultra Pirineus va començar a les 7 del matí de dissabte 19 de setembre i una hora més tard va iniciar-se la Marató. A les dues proves, hi va haver participació de corredors pollencins de la Secció de Muntanya del Club Pollença i del Club Món d’Aventura.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT