POLLENCINS A LA TRANSGRANCANARIA 2016, ATLETISME I TURISME

665
Molts dels pollencins que participaren a la Transgrancanaria. Foto Martí Cifre.
Molts dels pollencins que participaren a la Transgrancanaria. Foto Martí Cifre.

Un grup nombros de pollencins, entre atletes i acompanyants, varen participar a la Transgrancanaria 2016, una cursa de muntanya que se celebrà el passat dissabte 5 de març, a Las Palmas de Gran Canaria.
D’entre tots els participants pollencins, cal destacar l’atleta Àngels Llobera que aconseguí pujar al podi en quedar segona de la seva categoria i quarta fèmina de la general, a la cursa de 44 quilòmetres i 1.200 mestres de desnivell positiu.
Per la seva banda, els també corredors pollencins, Martí Cifre i Antoni Plomer, varen participar a la cursa de 83 quilòmetres i 4.300 metres de desnivell positiu, mentre que la resta de pollencins varen córrer a la cursa que millor s’adaptava a les seves possibilitats; la majoria la de 44 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell positiu. Tots varen recollir molt bones sensacions.
La Transgrancanaria és una cursa de muntanya que es desenvolupa en diferents modalitats: 125 quilòmetres i 8.000 metres de desnivell positiu, 83 quilòmetres i 4.300 metres de desnivell positiu, 44 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell positiu, 31 quilòmetres i 750 metres de desnivell positiu, 19 quilòmetres i 300 metres de desnivell positiu.
Més enllà de la competició, acompanyants i atletes compartiren un llarg cap de setmana de turisme per les Canàries.

L'atleta pollencina, Àngels Llobera, va pujar al podi de la Transgrancanaria.Foto Martí Cifre.
L’atleta pollencina, Àngels Llobera, va pujar al podi de la Transgrancanaria. Foto Martí Cifre.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT