POLLENCINS A LA MARATÓ DE BARCELONA I DONES ENTRENANT PER A LA WOMEN’S MARATHON

603
Els atletes pollencins que participaren a la Marató de Barcelona.
Els atletes pollencins que participaren a la Marató de Barcelona.

Com cada cap de setmana, els atletes pollencins participen en alguna cursa destacada. Aquest diumenge 13 de març hi va haver la Marató de Barcelona, a la qual prengueren part alguns pollencins, i un entrenament per a la Women’s Marathon.
Quatre pollencins, Damià Vadell, Xisco Vicenç, Miquel Vives i Esteve Frontera participaren a la Marató de Barcelona, que se celebrà el passat diumenge 13 de mçar. Amb una participació excepcional de 20.287 inscrits, cal destacar que el pollencí Damià Vadell va recórrer els 41 quilòmetres de la Marató que transcorren pels carrers Barcelona en dues hores 54 minuts, un molt bon temps. No debades, l’atleta keniana, Valary Jemeli Aiyabei, va aconseguir un rècord femení en fer la Marató en dues hores 25 minuts.
Per altra banda, l’atleta pollencí de la categoria júnior, Abdessa Rja va quedar en dinovena posició al Campionat d’Espanya de Cross Júnior que se celebrà a Calatayud.

El júnior Abdessa Rja va fer un bon resultat al Campioant d'Espanya de Cross.
El júnior Abdessa Rja va fer un bon resultat al Campioant d’Espanya de Cross.

Un entrenament perfecte per a la 261 Women’s Marathon
Per la seva banda, aquest mateix diumenge 13 de març, un grup de pollencines va pujar al Puig com a entrenament per a la 261 Women’s Marathon, que se celebrarà el proper 10 d’abril, a Palma.
Una vegada allà dalt varen fer 30 minuts d’exercicis core amb Rasha, una monitora de ball que va viure a Pollença i que compartí entrenament amb les pollencines. A continuació, varen tancar l’activitat física amb una sessió de meditació.
Per acabar, compartiren una paelleta, conversaren i es motivaren unes amb les altres. De fet, l’objectiu últim tant d’aquest entrenament com de la Women’s Marathon és animar les dones a fer exercici físic.

El Puig fou escenari d'un entrenament per a la Women's Marathon que se celebrarà el dia 10 d'abril, a Palma.
El Puig fou escenari d’un entrenament per a la Women’s Marathon que se celebrarà el dia 10 d’abril, a Palma.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT