UNA POLLENCINA ARRIBA A LA FINAL DE “LA FIGURA MÉS ESVELTA DE L’ANY 2017”

52

Una clienta de Vital. Salut i benestar arriba a la final de “La figura més esvelta de l’any” després de perdre 21 quilograms, seguint el mètode de Cambridge Weight Plan (CWP).

Assessorada per la dietista Eva Gómez, Rosa Torrens ha perdut 21 quilograms motiu pel qual va decidir presenta-la com a candidata a aquesta competició. La trajectòria i l’emotiva història personal en aconseguir els objectius foren decisius a l’hora que CWP nominàs Rosa Torrens per participar a la final que se celebrarà els dies 7 i 8 de setembre, a Màlaga.

Durant aquests dos dies, sempre acompanyada per Eva, Rosa serà mimada i, a més a més, serà objecte d’un canvi d’imatge i participarà en una sessió fotogràfica professional. Posteriorment, assistirà al sopar de Gala, en què s’anunciarà el guanyador, o sigui la persona que representarà Espanya al Congrés Internacional que CWP organitzarà a Telford (Regne Unit), pel mes de noviembre.

El mètode CWP és únic, clínicament avalat i ofereix un programa de pèrdua de pes i manteniment que inclou assessorament personalitzat per part d’un professional que, en el cas de Rosa Torrens, és la pollencina Eva Gómez.

PUBLICITAT

Podreu llegir la història de Rosa al següent enllaç: https://cwpespana.es/noticias/372-rosa-torrens-finalistia-figura-mas-esbelta-del-ano

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT