EL POLLENCÍ PAU MONROIG FITXA PER UN EQUIP PROFESSIONAL

62
El jugador pollencí pau Monroig jugarà al'Ávila autentica Carrefour
El jugador pollencí pau Monroig jugarà al'Ávila autentica Carrefour

Després de rebre una de les distincions de la Patrona, juntament amb AFAMA, el Club de Bàsquet Colonya Pollença continua treballant fermament per a la promoció del bàsquet i de l’esport al nostre municipi. Mostra d’això són els jugadors que, havent començat de ben petits al club pollencí, han arribat al basquet del més alt nivell.

Un d’aquests jugadors és el jugador pollencí de 21 anys Pau Monroig, que enguany ha pegat un bot definitiu al bàsquet professional. Monroig s’ha convertit en el nou base de l’equip de categoria LEB Plata Ávila Auténtica Carrefour “El Bulevar”, de l’Óbila Club de Bàsquet. El jugador es va formar al Club de Bàsquet Colonya Pollença jugant en diverses categories fins que, la temporada 2013/2014, va començar a militar al Basquet Inca en categoria Junior. L’any següent va fitxar pel C.B. Majdahonda amb qui va jugar en 1a divisió nacional i va disputar la Final Four sub-22. Els dos darrers anys ha seguit jugant a 1a nacional amb el TBS Academy de Torrejón de Ardoz.

Però hi ha molts altres jugadors del C.B. Colonya Pollença que, tot i jugar encara en categories inferiors, tenen gran projecció. És el cas dels 10 jugadors que han participat dels diferents Campus Preselecció Endesa Talent. Aquests campus, apadrinats per Alba Torrens i Pere Tomàs, són una de les vies més importants per detectar joves talents per a les seleccions autonòmiques. Així, Marc Chacon ha participat del Campus de les generacions 2004 i 2005 que ha tingut lloc a Menorca. Jaume Amengual, Miquel Llompart i Marc Gustran han participat en el Campus Endesa Talent de Preselecció Mini que ha tingut lloc a Alcúdia. I na Lucía Serrano, na Marina Colom, na Junaina Cànaves, na Júlia Ripoll, na Júlia Plomer i na Martina Vives han participat del Campus de preselecció Mini Femení que ha tingut lloc a Esporles.

EL CLUB DE BASQUET “EU MOLL” S’INTEGRA AL CLUB DE BASQUET COLONYA POLLENÇA

El Club de Basquet “Eu Moll” passarà enguany a ser dirigit pel Club de Basquet Colonya Pollença. En un comunicat publicat al Facebook, el club Pollencí ha indicat que enguany al Port de Pollença hi haurà un equip Mini preferent de 2007 i una escoleta renovada que dirigirà en Tòfol Vives. D’altra banda els jugadors de les generacions 2008 i 2009, ja que són insuficients per fer un equip, s’incorporaran als Preminis de Pollença. Els equips provinents del club Mollero seguiran mantenint els colors blanc i blau i seguiran anomenant-se Cub de Basquet “Eu Moll”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT