MÚSICA PER LA FIRA

359
U-Jazz-Quintet

Pollença s’omplirà de música al llarg dels quatre dies que duri La Fira. Inclosos en la programació de l’Ajuntament, o bé per iniciativa privada, són moltes i diverses les propostes musicals que es podran veure i sentir.

Per començar, divendres dia 7 a les 21.30 h, dia en què s’encetarà la Fira, el restaurant La Volta acollirà el concert del músic pollencí Damià Oliver, que repetirà els capvespres de dissabte dia 8 i diumenge dia 9 al carrer Marqués Desbrull, junt amb TheHustlers, en el que serà la proposta de l’Associació de Músics de Pollença per La Fira.

Damià Oliver actualment està acabant les mescles del que serà el seu primer EP. Simultàniament, fa dues setmanes que junt amb el també pollencí Miquel Amengual, graven als Estudis Favela de Palba, una versió de guitarra i xeremia del tema “Freedfromdesire”, el llançament del qual anirà acompanyat d’un vídeo promocional.

Divendres, els concerts continuaran a les 21 h. al restaurant Can Costa, que oferirà el segon concert emmarcat dins el cicle de Jazz de Tardor. En aquesta ocasió comptaran amb l’actuació de Camera Jazz Trio.Una mica més tard, a les dotze de la nit, el grup pollencí Boiled farà una actuació al Jam Bar.

PUBLICITAT

Com s’ha dit abans, dissabte dia 8 els concerts començaran a les 19 h. amb la proposta de l’Associació de Músics, a càrrec de Damià Oliver i TheHustlers. A continuació. a les 20 h. hi haurà el concert de la Bandade Música de Pollença que com és habitual, serà a les 20 h. a l’Església de Monti-Sion.

Per acabar, a les 22 h. a la Plaça dels Seglars acollirà el concert de U Jazz Quintet, organitzat per l’Ajuntament de Pollença. La banda, originàriament formada per Jaume Cerdà (trompeta), Marcos Herrada (teclats), Pep Aspas (percussió) i Joan Roca (contrabaix), ha incorporat ara el saxo de Thomas Fontin, per tal de poder arrodonir les melodies.

Diumenge dematí, continua la proposta de l’Associació de Músics amb Julie & Pep Toni i Guillem Seguí que actuaran a la Plaça Major de les 11 a les 13 h, mentre Federico Fossati i Johny on the rocks,ho faran aVia Pollentia.

Així mateix, durant el diumenge dematí, els alumnes de l’escola de Música faran diverses actuacions.

El capvespre, Jaume Mas actuarà en versió acústica a Cas Capellà, a partir de les 17.30 h. Aquest bar, completarà la seva programació musical per La Fira, amb un concert que tendrà lloc dilluns dia 10 de novembre, dia del Firó amb l’actuació de l’artista xilè, TianoBless.

Més enllà de la Fira

L’activitat musica seguirà més enllà de la Fira, en concert amb el concert “Glosa”, a càrrec de  Anna Danilevskaia i Ferran Pisà, un concert de música ibèrica del segle XVI amb viola d’arc i viola de mà. Aquest concert serà diumenge dia 16 de novembre a les 19 h. al Club Pollença i serà de franc.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT