POLLENÇA SERÀ L’ARRIBADA AQUEST CAP DE SETMANA DE LA CXM SERRA NORD

320
Foto: Joan A. Alemany

Aquest dissabte i aquest diumenge tindrà lloc una de les primeres curses que s’ha pogut organitzar d’ençà que va començar la tercera onada de contagis per coronavirus, la Cursa per Muntanya Serra Nord. Una cursa per a la qual els voluntaris i organitzadors de Secció de Muntanya del Club Pollença han hagut d’establir una gran quantitat de protocols per garantir que es respecten totes les normatives anti-Covid19. Però aquestes normatives no només és necessari que les respectin els corredors, sinó que també, en certa mesura, afecten els pollencins que aquest cap de setmana surtin a passejar pel municipi.

Pot ser, la més important d’aquestes mesures és el tancament de la Plaça Major, que serà la zona d’arribada, durant aproximadament 5 hores tant el dissabte com el diumenge. Mentre vagin arribant corredors, en les 10:30 i les 15:30 aproximadament, només podrà accedir al perímetre de la zona d’arribada, que ocuparà tota la plaça, el personal de l’organització. Fins i tot els corredors, després de travessar meta, s’hauran de posar immediatament la mascareta i abandonar la zona. La finalitat de totes aquestes mesures és evitar les aglomeracions de persones i que es respecti en tot moment la distància de seguretat. Per això es demanarà constantment per megafonia que no es formin aglomeracions. Al carrer Temple tampoc estarà permesa l’estada de públic ni de corredors. Si algú desitja veure passar o animar els corredors hi ha lloc de sobra per trobar una zona amb poca densitat de persones. Els corredors arribaran pel camí del refugi del Pont Romà, per després voltar cap al carrer de l’Horta i finalment baixar cap a plaça pel carrer Monti-Sion.

Els dies 6 i 7 de febrer entre les 10 i les 16 hores, només podran accedir a la Plaça Major l’organització i els corredors que arribin a meta

Cal tenir en compte que enguany els quasi 300 corredors que hi participen, ho faran en dos dies (131 el dissabte i 152 el diumenge). A més, cada dia es faran tres grups de 50, que sortiran amb una hora de diferència cada un (a les 9.30, a les 10.30 i a les 11.30). Això tindrà com a conseqüència una arribada a Pollença molt esglaonada. La sortida serà del camp de futbol de Lluc, i també estarà tancada al públic.

A aquest article us informam amb més detall de totes les mesures que s’aplicaran.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT