POLLENÇA PARTICIPA AL PROJECTE TURISTA PER UN DIA

181

L’ajuntament de Pollença, com els d’Alcúdia, Inca, Felanitx i Vilafranca, participen al projecte “Turista per un dia”, impulsat pel Col·legi Oficial de Guies Turístics de les illes Balears (Cogtib) i el Consell de Mallorca, per donar a conèixer els pobles de Mallorca.

De fet, els ajuntaments són els responsables de coordinar les visites dels “Turista per un dia”, establint els horaris i les rutes de manera coordinada amb els guies. De moment, Pollença com Vilafranca i Felanitxc encara no han fixat dates ni horaris, mentre que, a Alcúdia, han fixat que els “Turista per un dia” es trobin a l’Oficina de Turisme, en dimecres, a les 10 hores, i a Inca, al Museu del Calça i de la Indústria, en dijous, a les 10 hores.

Turista per un dia

Sigui com sigui, cada setmana als municipis abans esmentats i, probablement, a altres municipis que s’afegiran, els participants assistiran a aquestes visites guiades. Un guia col·legiat els informarà sobre la història, la cultura, la gastronomia i el comerç local del municipi.

Les visites duraran una hora i mitja, es faran en diferents idiomes i costaran 10 euros per participant, encara que els menors de 12 seran gratuïts.

PUBLICITAT

Els interessats han de reservar la visita amb una antelació mínima de 48 hores al correu electrònic administracion@colegioguiasib.com, i s’ha d’elegir l’idioma: català, castellà, anglès, alemany o un altre si es demana amb temps suficient per a organitzar-ho.

La presentació de “Turista per un dia” se va celebrar aquest dimecres 23 de juny i hi participaren la directora insular de Turisme del Consell, Lucía Escribano; la regidora de Turisme de l’ajuntament de Pollença, Maria Baudes; el regidor de Comerç i Turisme de l’ajuntament d’Inca, Miguel Ángel Cortés; el regidor de Turisme d’Alcúdia, Pep Cladera; i el president del Cogtib, Pedro Oliver.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT