POLLENÇA NETA DE CORONAVIRUS

1097

La coordinadora del Centre de Salut de Pollença, la doctora Alejandra Valero, informa que, durant aquest cap de setmana, s’ha donat d’alta l’únic pacient amb infecció de SARS-CoV-2. Per tant, ara mateix el municipi de Pollença està net de coronavirus.

És molt important continuar fent ús de les mascaretes, dur una acurada neteja de mans i mantenir metres de distància. A més a més, és fonamental evitar al màxim contactes fora dels grups de convicència i, en tot cas, mantenir les mesures de seguretat tot just apuntades. De fet, des del mateix Centre de Salut, asseguren que qualsevol petit relaxament pot fer pujar novament els casos de coronavirus.

Les dades de Conselleria de Salut

Segons les dades que aporta la Conselleria de Salut i que es poden seguir a aquest enllaç, al municipi hi ha 9 casos actius per infecció de SARS-CoV-2 i s’han donat 572 altes. Per altra banda, segons la Conselleria, al municipi s’han produït 17 defuncions des que es va iniciar la pandèmia.

Cal tenir en compte que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. És a dir, a més de comptar els casos que són seguits pel PAC Pollença, també hi figuren els casos detectats a altres centres hospitalaris o mitjançant les UVAC (unitat volant d’atenció al coronavirus). A més, aquestes dades reflexen els positius acumulats els darrers 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi pogut donar el centre de salut durant aquest període.

PUBLICITAT

A partir de les dades que el Govern publica diàriament, Felip Salas elabora una gràfica que mostra la incidència acumulada en 14 dies a Pollença i a Mallorca per cada 100.000 habitants a partir d’1 d’agost.

Teniu dubtes sobre la vacunació?

El Servei de Salut ha habilitat una nova línia d’atenció telefònica i un espai web per informar la població que tengui dubtes sobre el procés d’immunització contra el coronavirus. Es tracta de Vacunacovid (971 211 999), que opera cada dia de la setmana. De dilluns a dissabte, de les 7 a les 21 hores, i el diumenge, de 8 a 21 hores.

En aquest espai s’hi concentraran els serveis d’atenció telefònica Infocovid (900 100 971), Infocovid pediàtric (900 700 222) i Vacunacovid (971 211 999).

Per altra banda, hi ha l’espai web vacunacovid.ibsalut.es que s’allotja al web del Servei de Salut i on trobareu resposta a les preguntes més freqüents envers la vacunació.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT