POLLENÇA NECESSITA UN PLA DE MOBILITAT

183

Alternativa per Pollença considera que Pollença necessita un pla de mobilitat i, per això mateix, anuncia que “al·legarem al pressupost municipal després que l’equip de govern l’hagi suprimida a efectes pràctics”.

A través d’una nota de premsa, Alternativa explica que “al passat plenari, amb l’aprovació inicial del pressupost vàrem veure com l’equip de govern deixava a 0€ la partida destinada a realitzar un pla de mobilitat del municipi, assumint així que no pretenia dur-lo a terme”.

Com que, “des d’Alternativa consideram que aquesta és una mala decisió, i que la necessitat del pla està més vigent que mai, com ho demostren els continus canvis circulatoris que hi ha hagut darrerament al municipi, la poca seguretat per als infants que van sols a l’escola, la futura construcció del nou centre de Salut i la més que possible estació de busos… La pandèmia ens ha mostrat com d’importants són els carrers i espais exteriors com a lloc de vida i relació, i també que tenim aparcaments suficients pels residents del municipi. Creim que s’ha d’aprofitar el moment per avançar en una mobilitat més sostenible, saludable i pacífica, que fomenti els desplaçaments a peu i en bicicleta, i que prioritzi els residents per damunt dels visitants”.

Per aquests motius, “des d’Alternativa al·legarem per a que la partida sigui dotada com correspon i que s’encomani la realització de dit estudi de mobilitat el més aviat possible. No pot ser que tenguem un govern municipal que només és bo per cobrar, però no per posar-se a fer feina”.  

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT