POLLENÇA MANTÉ ELS 22 CASOS ACTIUS DE CORONAVIRUS

333

La coordinadora del Centre de Salut de Pollença, la Doctora Alejandra Valero, informa que, durant el dia d’ahir, no es varen detectar nous casos d’infecció per SARS-CoV-2, tampoc es va donar cap alta. Per tant, ara mateix, al municipi de Pollença es mantenen els 22 casos actius de coronavirus.

Baixa incidència de la covid als centres educatius de les illes Balears

Entre el 10 i el 16 d’octubre, la incidència de la covid-19 als centres eduatius deles illes Balears ha estat baixa. Així es desprèn de les paraules de la portaveu del Govern, Pilar Costa, que, ahir, va informar que, d’acord amb la informació que han recollit els centres educatius i la unitat específica de salut EDUCOVID, destinada a seguir l’evolució de la covid-19 als centres educatius de les Illes, la setmana passada donaren positiu un total de 12 docents (7 a Mallorca i 5 a Eivissa) han donat positiu en una prova PCR, 6 més que la setmana passada, quan en van ser 6. Aquesta xifra representa el 0,07 per cent dels 16.340 docents que hi ha als centres educatius de les illes Balears. D’altra banda, el nombre de docents que estan en quarantena activa són 16, dels quals, 9 a Mallorca i 7 a Eivissa.

Pel que fa a l’alumnat, 116 alumnes han donat positiu, xifra que suposa el 0,06 per cent d’alumnes. Per illes, d’aquests 116 positius, 105 són de Mallorca, 3 de Menorca i 8 d’Eivissa, mentre que a Formentera no n’hi ha hagut cap. D’altra banda, hi ha 186 alumnes en quarantena, el que suposa un 0,1 % de l’alumnat incorporat. D’aquests, 151 a Mallorca, 5 a Menorca, 30 a Eivissa i cap a Formentera.

Quant als grups en quarantena, s’estima que la setmana passada n’hi havia 18 i, divendres passat, eren 32, els grups en quarantena activa, dels quals 20 són de Mallorca, 5 de Menorca i 7 d’Eivissa, mentre que no n’hi ha cap de Formentera. Això suposa el 0,37 per cent del total d’uns 8.000 grups de les illes Balears. Pel que fa al nombre de centres amb grups en quarantena, en són 22, el 5,1 per cent del total de centres de les Balears. D’aquests, 13 són a Mallorca, 4 a Menorca i 5 a Eivissa.

PUBLICITAT

Amb referència a la proporció d’estudis de contacte que donen negatiu, aquesta setmana és del 78 per cent una xifra un 10 per cent més baixa que la setmana anterior i que indica que la transmissió als centres continua sent baixa.


Cribratges
Pel que fa als cribratges, aquesta setmana s’han cribrat 251 alumnes i 14 docents d’un total de 26 col·legis. D’aquests, 1 ha donat positiu i 61 negatiu, mentre que la resta està pendent de resultat. D’altra banda, actualment hi ha dos menors hospitalitzats.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT