POLLENÇA I PORT FC SUSPÈN TOTA L’ACTIVITAT

364

Donada la situació actual de la pandèmia del coronavirus, la junta directiva del Pollença i Port FC ha decidit suspendre tota l’activitat del Club fins a nova ordre.

El passat divendres 8 de gener, des de la conselleria d’Afers Socials i Esports, va avançar que les restriccions sanitàries que avui, 11 de gener, aprovarà el Govern de les illes Balears, afectaran al sector de l’esport.

La gravetat de la pandèmia ha fet que el Govern, seguint els recomanacions de les autoritats sanitàries, hagi decidit prohibir l’assistència de públic a totes les competicions esportives que se celebrin a l’illa de Mallorca durant els 15 dies posteriors a demà dimarts 12 de gener, quan entrarà en vigor el nou decret.

El manteniment de la fase 4 a Mallorca suposa, a més, que romandran suspeses, 15 dies més, les competicions d’esport federat d’equip i de contacte de les diferents categories autonòmiques que estaven previstes a l’illa o en les quals hi participi un equip mallorquí.

PUBLICITAT

Des del Govern, entre altres mesures, apuntaven que se suspenia l’obertura al públic d’instal·lacions esportives convencionals i centres esportius per a la realització d’activitats físiques que no siguin a l’aire lliure.

Sigui com sigui, el Pollença i Port FC ja ha comunicat als equips que, fins a nova ordre, aturen l’activitat. És possible que altres clubs també modifiquin l’activitat una vegada es coneguin els detalls de les restriccions que el Govern de les illes Balears aprovarà durant el Consell de Govern d’avui dematí.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT