POLLENÇA DÓNA EL SUS A LA CHALLENGE CICLISTA MALLORCA

658
L'homenatjat Bradley Wiggins en primer pla a punt per iniciar la segona prova de la XXV Challenge Ciclista Mallorca. Foto Silvina Martínez.
L'any 2016, Pollença va ser punt de sortida d'un dels Trofeus de la Challenge Volta Ciclista de Mallorca. Foto Silvina Martínez.

Avui, divendres 29 de gener, des de la plaça Major, s’ha donat el sus a la segona prova de la XXV Challenge Ciclista Mallorca, a l’hora que s’ha duit a terme un acte de reconeixement al ciclista d’èlit Bradley Wiggins; una persona vinculada al municipi de Pollença, on resideix durant una part de l’any.
Des de primera hora del matí, el color s’ha apoderat de la Plaça, on s’instal·lava tot el muntatge de la línia de sortida d’aquesta prova de la vint-i-cinquena edició de la Challenge Ciclista Mallorca.
A partir de les 10’45 hores, s’ha iniciat el control de firmes i, una hora més tard, s’ha tallat la cinta per donar sortida oficial a aquesta segona prova de la Challenge que culminarà a Andratx. Per tant, una prova que recorrerà al llarg del dia d’avui tota la serra de Tramuntana, o sigui que els ciclistes faran 153 quilòmetres amb tres dificultats muntanyoses: el coll de Femenia, de segona categoria; i el coll del Gru i el de Galilea, de tercera.
I, si a l’etapa d’ahir, amb sortida des de Felanitx, varen retre homnenatge al mític Guillem Timoner; avui, a Pollença, s’ha reconegut la figura de Bradley Wiggins, cicliste d’èlit que, entre altres, ha guanyat sis vegades el Campionat Mundial de ciclisme en pista i diverses medalles olímpiques en pista. Pel que fa a la carretera, Wiggins és especialista en contrarellotge, modalitat en què ha destacat al Tour de França, al Giro d’Itàlia i a la Vuelta a Espanya, entre altres.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT