POLLENÇA DOBLEGA LA CORBA

781
Contagis actius i positius acumulats a dia 7 d'octubre, segons dades del Centre de Salud de Pollença

Ja fa dies que el nombre de contagis actius a Pollença en aquesta segona onada que va començar dia 1 d’agost, va en descens. Avui el PAC de Pollença ha comunicat que no s’ha detectat cap nou contagi per coronavirus al municipi, i que tampoc s’ha donat cap alta. Per tant, el nombre de contagis actius es manté en 6.

Semàfor Covid

El Cercle d’Economia de Mallorca ofereix una eina informàtica anomenat Semàfor Covid per conèixer l’estat de la pandèmiaals illes Balears i informar sobre el risc de contagi. A partir d’indicadors com nous casos acumulats, índex reproductiu (potencial de contagi de cada infectat) i la taxa de positivitat de les proves PCR, a més de l’ocupació de les UCI i els recursos sanitaris, la web del Cercle d’Economia de Mallorca, actualiza la situació epidemiològica i senyala si el risc de contagi és vermell, groc o verd.

El president del Cercle, José María Vicens, apuntava a la premsa autonòmica que davant la gravetat de la crisi econòmica i social que ha generat la pandèmia de la covid-19, “és el moment d’aportar infomració rigorosa i tranquil·litzadora” adreçada tanta la ciutadania com als possibles visitants.

En el desenvolupament del Semàfor Covid que es pot consultar a través de la pàgina del Cercle d’Economia de Mallorca, han intervingut matemàtics, sanitaris, informàtics, economistes i experts en comunicació.

PUBLICITAT

El Semàfor Covid s’actualitza cada dia a partir de les dades publicades pel Ministeri de Sanitat i la Conselleria de Salut i elcolor del risc s’estableix en funció dels criteris sanitaris de la Unió Europea, emprats per la majoria de països per recomanar els desplaçaments entre estats o regions.

A la web del Cercle d’Economia de Mallorca, hi ha informació més detallada sobre l’evolució de la pandèmia tant a les illes Balears com a la resta de l’Estat i d’Europa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT