POLLENÇA DES DE L’AIRE EN UNA DEFINICIÓ ESPECTACULAR

3119

Us convidam a cercar 10 minuts de pau perquè us relaxeu observant unes imatges espectaculars d’esquerpes serralades, escuma entre penyals i gegants guerrers. Finques, boscos i carrers, història en forma de pedres i xalets i piscines sembrant el paisatge. Fa uns dies IB3 televisió va emetre unes imatges inèdites de tot el municipi de Pollença (Port de Pollença, Cala Sant Vicenç, Formentor, Ternelles…) vist des de l’aire i en alta definició. Es tracta del programa Balears des de l’aire que en el quart capítol va mostrar Campanet i Pollença així com la veuríem si poguéssim volar com un xoriguer. El capítol complet està penjat a Youtube a 1080p, com podeu veure a l’inici d’aquest article, i també es pot trobar a ib3.org/carta. La part dedicada a Pollença comença al minut 6.

En realitat Balears des de l’aire és un programa que ja es va emetre l’any 2005, però ara s’ha gravat de nou amb millors mitjans, un helicòpter i una càmera de definició 4K que ofereix uns colors impactants i una gran estabilitat. A més, les imatges que es poden veure a aquesta nova edició del programa són molt més actuals

Aquesta nova versió de Balears des de l’aire consta de 33 capítols i 5 resums i s’emet tots els diumenges a les 21,40 hores. És una coproducció d’IB3 televisió i la productora Backstage Produccions Audiovisuals. Totes les imatges estan gravades a una altura entre 90 i 240 metres per a una major resolució.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT