POLLENÇA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

230
Les "Teje y desteje" han fet roses morades de ganxet en homenatge a les víctimes de la violència masclista.

Avui, 25 de novembre, és el Dia Internacional contra la violència de gènere, motiu pel qual diferents col·lectius del municipi donen visibilitat a una realitat que afecta milers de dones a les illes Balears. De fet, aquest 2020, tres dones han estat assassinades per part de les seves parelles o ex-parelles.

La Mala Pècora Feminista #RompLaCadena

D’entrada, la Mala Pècora feminista es va adherir a la campanya #RompLaCadena i va demanar l’ajuda dels pollencins per denunciar la violència masclista o enviar un missatge contra les diferents formes en què es manifesta la violència a través d’un vídeo. Aquest vídeo és el resultat:

https://www.instagram.com/p/CH-wgxvKc_Q/?igshid=g72kwihmv6io

Les “Teje y desteje” amb #rosescontralaviolència

Per la seva banda, el col·lectiu de les “Teje y desteje” després d’un període d’inactivitat pública, s’ha adherit a la campanya #rosescontralaviolència i ha vestit amb rosetes morades els bust de Clara Hammerl a la plaça dels Seglars i l’escultura de la Mare Alberta a la plaça de ca les Monnares, així com també un raconet de la plaça Major. Amb aquest gest, les “Teje y desteje” volen fer un homenatge a totes les persones que són víctimes de la violència, avui que és el dia contra la violència envers les dones.

PUBLICITAT
Representants de les “Teje y desteje” vora el bust de la pedagoga Clara Hammerl, a la plaça dels Seglars.

Un minut de silenci

Finalment, avui a les 12 hores, a l’ajuntament de Pollença, es llegirà la declaració institucional amb motiu del Dia Internacional contra la violència de gènere i es guardarà un minut de silenci en memòria de totes les victimes de violència masclista.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT