POLLENÇA CONTINUA AMB 24 CASOS ACTIUS DE COVID- 19

853

El passat dijous 20 d’agost, al municipi de Pollença, es varen batre tots els rècords pel que fa a la recollida de mostres per fer proves PCR, diagnòstic de nous poisitius i també del nombre de persones infectades per SARS-CoV-2 des que es va iniciar la pandèmia del coronavirus.

Després del cap de setmana, avui dilluns 24 d’agost, els casos actius no s’han incrementat i es mantenen en 24.

Aquesta situació és generalitzada al conjunt de les illes Balears, però també a la resta de l’Estat espanyol i, fins i tot, arreu del món.

Recomanacions

Rentar-se sovint les mans amb aigua i sabó durant 60 segons o amb solucions hidroalcohòliques durant 20 segons, usar la mascareta i mantenir una distància de seguretat d’entre 1’5 i 2 metres, són les tres mesures fonamentals per evitar contagis.

PUBLICITAT

Des de fa unes setmanes ençà, la situació sanitària de les illes Balears ha empitjorat. Per aquesta raó, a més de les mesures tot just esmentades, és important evitar les reunions socials. I és que, ara mateix, la majoria de contagis es produeixen durant reunions familiars, celebracions i trobades d’amics.

Els hospitals davant una nova onada

Davant aquesta situació, tots els hospitals públics de les illes Balears es preparen per poder afrontar aquesta segona onada de contagis de SARS-CoV-2. És més l’Hospital de Son Espases ha anunciat que cada dia revisaran les operacions previstes que requereixin hospitalització i es plantegen cancel·lar aquelles intervencions que es puguin postposar en funció de la demada de llits per a malalts covid-19.

De fet, en aquests moments, Son Espases disposa de tres unitats especial covid-19 i en preparen una quarta en previsió de nous possibles ingressos.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital