POLLENÇA CLAMA EN CONTRA DE LA POSSIBLE RETIRADA DELS PARCS INFANTILS DE LA PLATJA DEL MOLL

510

La Demarcació de Costes ha anunciat que no autoritzara els parcs infantils i la zona recreativa de Llenaire. La decisió, però, encara no es ferma, ja que encara han de respondre les al·legacions presentades per l’ajuntament de Pollença contraries a aquesta decisió. Des de l’oposició, Junts Avançam, també ha demanat a Costes que autoritzin i mantenguin tant els parcs infantils instal·lats a diversos punts de les platges del Moll, com també les taules de la Roca de Llenaira. Tant l’equip de govern i oposició coincideixen en què aquestes instal·lacions estan ubicades en platges urbanes del Port de Pollença i que se’n beneficien tant turistes com pollencins.

Per tant, existeix unanimitat a tot el consistori en contra de la decisió de costes i a favor de mantenir el parc. Aquesta unanimitat entre els polítics locals també hi és al poble. Punt Informatiu va plantejar el passat 26 de gener una pregunta clara: “Creus que s’han de retirar els parcs infantils situats a la platja del Port de Pollença?”.

A cap altre enquesta plantejada a puntinformatiu.cat havia existit tanta diferencia entre les diferents opcions. De 107 respostes, un 95,3% estan en contra d ela retirada dels parcs, mentre que només 5 internautes han respost a favor.

Mig miler de comentaris a Facebook, gairebé tots el contra de la retirada dels parcs.

Aquest clam encarà s’ha accentuat més a les xarxes socials. Al grup de Facebook “No ets de Pollença si no…” hi ha hagut 362 comentaris responent a aquesta qüestió. Tots, excepte 2, s’han pronunciat totalment en contra de llevar el parcs. Els usuaris han deixat missattegs com els següents:

PUBLICITAT

– “Por una vez que este ayuntamiento ha hecho algo bueno y gratuito para los niños, ahora me gustaría saber a quién le molesta y el porqué!!!”

– “No entenc quin mal fan, tot lo contrari per algo que va bé i és de bé comú!!”

– “Por supuesto que no!!! Tiene Costas cosas mucho más importantes en que meterse y no lo hace!!!”

– “No es pot demanar una suspensió o aplaçament cautelar? Si no, sería interessant saber QUAN voldríen acometre la retirada del mobiliari per tal de fer acte de presència i protestar pacíficament si la situació epidèmica ho permet…”

La pregunta també ha estat compartida al grup “Puerto Pollensa Fans” on 62 usuaris han deixat els seus comentaris, tots ells contraris a la retirada dels parcs. Bona part dels seguidors d’aquest grup són residents estrangers del Moll. Algúns dels comentaris han estat:

– “No I do not think that the playground should be removed – it’s a lovely small area for the little ones to enjoy and does not spoil the appearance of the beach at all.”

– “Me gustaría saber porque quieren retirar los Parques infantiles , mesas en el área de Llenaire . A quién molesta ? En absoluto estropean la playa ni obstaculizan un impacto visual”.

– “Yes! They definitely need to stay… they’re a source of enjoyment for locals and visitors alike”

Altres grups de Facebook com Puerto Pollensa (another day in paradise) també han compartit l’enquesta amb un gran nombre de comentaris a favor dels parcs.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT