POLLENÇA CELEBRA EL DIA LGTBI+

113

Demà, diumenge 28 de juny, Pollença celebra el Dia LGTBI+ a través de les xarxes socials i mitjans de comunicació. De fet, a les 10 hores i per Ràdio Pollença, la delegada d’Igualtat a l’ajuntament de Pollença, Bianca Aguilar, llegirà el manifest amb motiu del Dia de l’Orgull Gai.

Per altra banda, a partir demà 28 de juny, a través dels Facebook de l’àrea d’Igualtat i de les Biblioteques de Pollença, es podrà accedir a un contacontes en línia que duu per títol “Cinco diademes para Matilda”. Aquest acte està organtizat per Chrysalis. Associació de Familiars de Menors Trans.

Altres actes

Aquest dimarts 30 de juny, a les 11 hores, per Ràdio Pollença, hi haurà una tertúlia sobre “Orgull LGTBI amb Chrysalis” que organitza l’àrea d’Igualtat en col·laboració amb l’emissora municipal.

Finalment, el dijous 9 de juliol, a les 19 hores, a can Llobera, a Pollença, hi haurà cinefòrum a partir de la projecció de diversos curtmetratges. Després de visualitzar els curtmetratges, s’obrirà el debat entre els assistents. Degut a les circumstàncies actuals, l’aforament estarà limitat i caldrà complir amb les mesures de seguretat pertinents. Aquest acte està organitzat per l’associació Ben Amics en col·laboració amb l’àrea d’Igualtat de l’ajuntament de Pollença.

PUBLICITAT

A més d’aquestes activitats, el passat 23 de juny, a través de You Tube, hi va haver una taula rodona sobre “Dones LBY: sororitat i feminismes”.

El Dia de l’Orgull Gai

El 28 de juny és el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+, també conegut com el Dia de l’Orgull Gay, una data que se celebra arreu del món amb esdeveniments diferents per lluitar per la igualtat i la dignitat de les persones gais, lesbianes, bisexuals i transexuals, entre altres identitats de gènere.

I és que, encara hi ha molts països del món, on la diversitat sexual está perseguida i criminalitzada per part de les lleis i les autoritats. A molts països, en què aquesta diversitat ha estat acceptada a nivel estatal, però la societat continua estant lluny d’acceptar una situación que ja hauria d’estar normalitzada fa molt de temps.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT