POLLENÇA CARES VETLA PEL BENESTAR PSÍQUIC DELS AFECTATS PER LA PANDÈMIA AMB MINDFULNESS

167
Foto: Pollença Cares.

L’Associació Pollença Cares vetla pel benestar psíquic de les persones afectades per la crisi econòmica derivada de la pandèmia del coronavirus amb un curs de Mindfulness.

Durant 8 setmanes, aquest curs de Mindfulness ajudarà els assistents a superar els problemes psíquics derivats d’haver de “dependre de l’ajuda institucional per superar la crisi econòmica derivada de la covid-19”, apunten els organitzadors.

I és que “des del principi, Pollença, per la seva economia completament depenent del turisme, s’ha vist molt afectada per la crisi derivada de la covid. Des del primer moment de la pandèmia l’afectació s’ha visualitzat amb les llarges cues de la fam que s’han pogut veure en aquest municipi turístic”, expliquen.

Foto: Pollença Cares.

Per això mateix, “des del primer moment, Pollença Cares ha mobilitzat els seus recursos per garantir que no faltassin aliments a les llars del municipi. Alhora, en una segona fase, l’Associació ha posat en marxa aquest taller de mindfulness, dirigit pel psicòleg clínic i especialitsta en mindfuness, José Luis-Reig de manera voluntària, per treballar en l’acceptació i la posada en marxa de recursos psíquics per superar la situació derivada de la pandèmia, que amb freqüència impacta a la salut mental dels afectats amb problemes psicològics com l’ansietat, la depressió o la baixa autoestima”.

PUBLICITAT

Els participants al curs de Mindfulness, més d’una vintena, es reuneixen una vegada a la setmana al Club Pollença per treballar, des de diferents aspectes, maneres de prevenir la depressió, l’ansietat i altres impactes psicològics agreujats per la situació pandèmica actual amb un conjunt de tècniques avalades científicament.

Aquest taller s’emmarca en el programa Pollença, Municipi Mindful, aprovat per l’assemblea municipal.

Foto: Pollença Cares.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT