POLLENÇA AÏLLADA PER MOR DE LES PLUGES

3626

(Actualització 12:00. Sembla que el cabal dels torrents ha començat a minvar. Tot i que la carretera Pollença-Sa Pobla comença a ser transitable es recomana no usar el cotxe. Segons ha informat el batle de Pollença algunes persones que viuen en zones rurals i que no podien accedir a ca seva han estat traslladades al saló parroquial del Port de Pollença. Continuen tancades carretera vella d’Alcúdia i la del Madrava. Ara la preocupació se centra en les Fonts Ufanes i el torrent de Sant Miquel).

En aquests moments, Pollença es troba aïllada per mor de les pluges que han caigut durant aquesta nit passada.

Degut a l’aïllament, el Centre d’Educació Infantil i Primària Joan Mas i el Centre Concertat Monti-Sion han suspès el servei de menjador, ja que els càterings que serveixen els àpats escolars no poden accedir a Pollença. Per aquest motiu es demana des d’aquests centre que es vagin a recollir els nins a les 13,30 h.

La resta de centres educatius cerca alternatives per cobrir aquesta demanda, ja que es troben en les mateixes circumstàncies, però tenen pocs infants que fa ús d’aquest servei.

PUBLICITAT

Des de la Policia Local de Pollença, informen que la situació empitjora, els torrents creixen i gairebé tots estan desbordats. De fet, s’han produït les primeres inundacions de cases a la zona de can Bandrís, al camí de Ternelles. Els agents insisteixen en què la gent no s’apropi als torrents i molt manco facin fotos des de damunt els ponts.

Les carreteres de Pollença a la Pobla està tallada pel desbordament del torrent de Crestatx, i també estan tallades les carreteres de Pollença a Campanet, la de Pollença a Escorca i la carretera vella d’Alcúdia, I, encara que les carreteres de Pollença al Port i de Pollença a Alcúdia, en aquests moments, estan obertes, cal saber que la carretera d’Alcúdia a la Pobla també està tallada.

El torrent de Sant Jordi al seu pas per Pollença, des del pont de l’Horta fins a la cova del Boter, va al límit com podeu veure a les imatges que acompanyen aquesta notícia. I gairebé tots els torrents que travessen camins i carreteres secundàries també han sortit de mare.

Torrent Sant Jordi desbordat a diversos punts

Atenció! El torrent Sant Jordi s'ha desbordat en diversos punts. Aquí teniu un recull d'imatges. Trobareu informació actualitzada al següent enllaç http://puntinformatiu.cat/pollenca-aillada-mor-pluges/

Publicada por Punt Informatiu en Viernes, 19 de octubre de 2018

Sembla que el lloc on s’han produït les precipitacions més elevades ha estat a la part de muntanya. Així, l’estació d’AEMET a Lluc ha recollit 111 mm d’ençà d’ahir vespre, mentre que un pluviòmetre instal·lat a Lassarell ha recollit 130 litres en 24 hores. D’altra banda, a Pollença s’han recollit 26 mm fins a les 8 del matí.

Des de la Policia Local de Pollença, avisen que el nivell d’alerta activat és taronja motiu pel qual es recomana evitar en la mesura del possible desplaçar-se. A més en aquests moment els torrents encara estan en període de crescuda (10:30).

Anirem actualitzant amb imatges i informació a mesura durant el matí.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT