QUANT HA PLOGUT I QUANT PLOURA PER LA FIRA DE POLLENÇA

30

UNA BONA CALABRUIXADA DÓNA LA BENVINGUDA A LA FIRA

Avui comença la Fira de Pollença i en dies així és inevitable recordar aquell 2001 en que un fort temporal no només va fer suspendre-ho tot, sinó que va produir nombrosos incidents per tot el municipi. I és que ahir va ser el dia més plujós dels darrers dos mesos, arribant a recollir-se 69,6 litres per metre quadrat entre les 00 i les 24 hores. A més la mitjana de temperatura d’ahir va baixar fins als 9 graus de temperatura, 3 menys que el dia anterior. Però el més impressionant de tot va ser una forta calabruixada que es va produir devers les 22 hores, que va tenyir momentàniament el municipi de blanc.

EL TEMPORAL MARÍTIM PROVOCA DESPERFECTES AL PORT DE POLLENÇA

El temporal de vent de tramuntana que ha atupat aquesta matinada el Port de Pollença ha provocat diversos desperfectes com la caiguda d’arbres o danys en el paviment. Les ràfegues de vent que han passat els 60 km/h han tombat d’arrel un tamarell a la platja de devora el moll vell i han romput la soca d’un altre tamarell de damunt el passeig. Al mateix redol s’han trencat les escales que donen accés a la platja. A passeig Voramar, a prp de l’hotel Illa d’Or també ha caigut un pi. L’alerta taronja que hi havia aquesta matinada ja s’ha desactivat i es previsible que les pròximes hores el vent vagi amainant.

QUIN TEMPS HI HAURÀ PER LA FIRA?

Amb un temps tan variable és difícil fer prediccions encertades, però el que és cert és que Pollença, igual que tot el nord de Mallorca i Menorca es troba en alerta groga per pluges fins demà dissabte a les 6 de la matinada es trobaven en alerta groga per pluges, però durant el matí s’ha desactivat. Tot i això, sembla que el pitjor ja ha passat i segons la web de l’Agència Espanyola de Meteorologia (AEMET), les probabilitats de pluja entre l’horabaixa d’avui divendres i el diumenge a vespre són mínimes. És la matinada del dilluns quan sembla que la pluja tornarà a fer acte de presència. Per tant els únics momentS que pareix que la pluja pot tornar a fer acte de presència és avui de matí i el diumenge a vespre, de tard. Esperem que sigui així!

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT