PIETRONI DISSERTARÀ SOBRE LES PETJADES DE LA PIRATERIA A MALLORCA AL RCNPP

188

Enguany es compleixen 60 anys de la fundació del Reial Club Nàutic de Port de Pollença, i per aquest motiu s’han programat una seria d’actes que començaren el 23 de juliol amb la conferència “Fabulosos navegants grecs”.

El divendres 13 d’agost continua el cicle de conferències amb l’expert en cartografia Michael Pietroni, que dissertarà sobre “Les petjades de la pirateria a través dels mapes antics de Mallorca”. Serà el 13 d’agost, a les 19 hores, al Saló Social del Club Nàutic.

Michael Petroni és un col·leccionista molt vinculat al Museu de Pollença. L’any 2002 va cedir gratuïtament a l’Ajuntament un conjunt de mapes i cartes nàutiques de la seva col·lecció particular. El conjunt de la col·lecció de cartogràfica de Michael Pietroni té un gran valor històric, la major part dels quals representen, parcialment o totalment, les illes Balears, sigui en exclusiva o en el context del Mediterrani. Les seves dates extremes van des del 1482, any de la impressió del mapa Hispania de Ptolomeu, fins al 1794, en què està datat el mapa de John Armstrong titulat A correct map of the Island of Minorca.

Les persones interessades a assistir la conferència cal que confirmin la seva assistència a les oficines del Club.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT