EL PI DE SANT ANTONI DEL PORT DE POLLENÇA FA 20,5 METRES

189


Avui dematí, 9 de gener, s’ha tallat el Pi que serà protagonista de les festes de Sant Antoni al Port de Pollença. A cop de destral, i amb la col·laboració de molts voluntaris que han pujat a Formentor per ajudar i gaudir de la festa, s’ha tallat un gran pi de 20,5 metres d’alçada. Un pi que, com es pot veure a les imatges, és molt recte i complirà a la perfecció amb la seva funció a la festa. És l’Associació de Veïns del Port de Pollença qui s’encarrega de l’organització d’aquesta petita festa prèvia on, a diferència de Pollença, tothom hi està convidat. Després de tallar el pi s’ha procedit a pelar d’escorça i a deixar-ho tot preparat pel 17 de gener. També, com ja és costum, hi ha hagut torrada i berenar a càrrec de l’Ajuntament de Pollença. L’Associació d’Amics de Sant Antoni han estat els encarregats de posar la música de xeremies.

Horaris 17 de gener al Moll

Pel que fa al dia de Sant Antoni els autocars per anar a cercar el Pi sortiran a les 9 de darrere l’església i a les 11,30 hi haurà la tradicional colcada i beneïdes. Enguany, com a novetat, hi ha la intenció d’organitzar unes corregudes de joies per als més joves a la platja de davant l’hotel Daina, abans de l’arribada del Pi al Moll. Com sempre, si el mal temps no ho impedeix, el Pi arribarà devers les 12 hores a la platja i a les 13,30 es plantarà a la plaça Miquel Capllonch.

Demà es talla el Pi de Pollença

D’altra banda, demà 10 de gener, es tallarà el Pi de Pollença a la vall de Ternelles. A aquesta tallada només hi podran anar homes de l’Ajuntament, de la comissió de festes i mitjans de comunicació, a causa del caràcter privat de la finca.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT