EL PI DEL MOLL JA ESTÀ PREPARAT I FA…

457

El Pi de Sant Antoni del Port de Pollença ja és enterra. Un nombrós grup de molleros s’han trobat a les 8 del matí a la plaça Miquel Capllonch per pujar a Formentor a tallar i preparar el Pi. El Pi d’enguany va ser seleccionat el 6 de gener a una zona propera als dipòsits d’aigua, on avui ha estat tallat a cops de destral. Passades les 10 del matí ha tombat i posteriorment l’han estirat a una zona neta del bosc per poder pelar-lo i deixar la ramera preparada. Després s’ha mesurat i el metre ha marcat 22,30 metres, una mesura que probablement superarà enguany al de Pollença, on existeix una limitació pels carrers estrets del municipi. La música de les xeremies ha acompanyat tota la jornada que ha acabat amb un bon berenar i torrada per a tots els que han pujat a col·laborar de la feina i a fer ambient. I és que aquest esdeveniment és obert a tothom que hi vulgui anar i de ja fa un grapat d’anys s’ha convertit en una vertadera festa prèvia.

Finalment l’han duit fins al costat de la carretera a una zona propera a la platja, des d’on serà estirat el 17 de gener fins al mollet.

Demà un grup d’homes de l’Ajuntament i de la comissió de festes pujaran a Ternelles per preparar i tallar el Pi de Sant Antoni de Pollença. Un esdeveniment que a diferència del Port de Pollença és d’accés restringit degut al caràcter privat de la finca.

PUBLICITAT

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT