PETITS D’ESTATURA, DE COR IMMENS

262

Aquestes festes de Pasqua, la comunitat educativa del Centre d’Educació Infantil Sant Vicenç de Paül del Port de Pollença ha tengut una iniciativa excel·lent en molts de sentits.

D’entrada, perquè la idea va sorgir d’un alumne del Centre i dels seus germans, ex-alumnes de Sant Vicenç de Paül. Durant el confinament, els tres germans varen proposar a sa mare fer una manualitat de Pasqua com les que tenen costum de fer a l’escola i regalar-la a les persones que, durant l’estat d’alarma, ens cuiden. Davant una petició d’aquesta envergadura humana, la mare va traslladar la proposta a la directora del centre, Reme Sànchez.

Des del Centre d’Educació Infantil de Sant Vicenç de Paül, aviat posaran fil a l’agulla: la idea de l’alumne era fantàstica, però “no ens podíem saltar les normes del confinament, així que vàrem haver de pensar-ho tot molt bé”, explica Reme Sànchez.

Al final, acordaren que les famílies farien una manualitat casolana, amb materials que tenguessin per casa, per fer un petit present de Pasqua a farmacèutics, metges, serveis socials, policies i tants altres col·lectius que es dediquen a tenir cura de les persones.

PUBLICITAT

Les famílies hi participaren de manera totalment voluntària. Cadascú va fer la quantitat de conillets o altres animalons farcits de llepolietes i altres petits detalls, que va poder fer i una vegada acabats els presents els va dur a dos negocis essencials del Port de Pollença, aprofitant que hi anaven a comprar.

Finalment, des de la direcció del CEI Sant Vicenç de Paül, acordaren amb el Policia Tutor com podien fer arribar els presents als seus destinataris sense incomplir l’estat d’alarma. Per això, Reme Sànchez va recollir els detalls de les dues botigues i els va lliurar a un agent de la Policia Local que l’esperava a la plaça Enginyer Roca del Port. Posteriorment, els agents de la Policia Local varen lliurar uns detalls entranyables al personal de primera línia: farmàcies, centres de salut, residència, pis tutelat de Prodis, voluntaris de Protecció Civil…

I, com va dir una mare, “aquest és el resultat de la llavoreta sembrada per les mestres de Sant Vicenç de Paül”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT