PERMÍS PER REFORMAR L’HOTEL FORMENTOR

601

Aquest matí, l’ajuntament de Pollença ha fet públic a través d’una nota de premsa que ha donat permís per reformar l’Hotel Formentor. Segons apunten des de l’Ajuntament, s’ha tengut molt en compte l’impacte mediambiental i paisatgístic, així com també la cessió gratuïta dels vials i de les zones verdes d’aquella urbanització que, ara mateix, són propietat de l’Hotel.

Des de l’Ajuntament, destaquen que el projecte de reforma, que es calcula que s’invertiran 20 milions d’euros, serà d’un gran impuls per al municipi i que servirà per consolidar la imatge d’un destí turístic privilegiat i de qualitat.

Aquest permís de reforma concedit per part de l’Ajuntament, tendrà un termini d’execució de dos anys.

El batle de Pollença, explica que “els possibles compradors demanaren la llicència per poder reformar el cos principal de l’hotel, és a dir, l’edifici més emblemàtic del recinte, tot i que encara no s’ha efectuat la citada compravenda”.

PUBLICITAT

Des d’aleshores ençà i a partir de la llicència d’obra sol·licitada per part dels compradors de l’Hotel Formentor, representats per Formentor Bay S.L., “l’Ajuntament ha estudiat ben a fons el projecte, amb tots els aspectes mediambientals i paisatgístics, ja que estam amb un entorn molt sensible, un projecte que creim que suposarà un gran impuls per al municipi i per consolidar la imatge d’un destí turístic privilegiat i de qualitat, com són Pollença i l’Hotel Formentor”.

Pel que fa al projecte, “el que s’ha fet és donar llum verda a un projecte de reforma bàsic en el qual l’empresa propietària té previst invertir més de 20 milions d’euros”, destaca Tomeu Cifre.

Amb aquest acord, l’Ajuntament s’assegura, a més, la cessió gratuïta dels vials i de les zones verdes adjacents, que són titularitat de l’empresa Immobiliària Formentor, propietària al mateix temps de l’immoble.

Finalment el batle de Pollença destaca que “era una reforma que feia molts d’anys que s’esperava, i ara hi ha un grup inversor que té previst tirar-la endavant, per part de l’Ajuntament esperam que es faci amb la major diligencia possible i que se salvaguardin els drets dels treballadors, molts d’ells del municipi de Pollença, i que puguin tenir les garanties que el dia de demà podran continuar fent feina a l’establiment turístic”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT