PERÍODE DE MATRÍCULA PER A NOUS ALUMNES DE L’ESCOLA DE MÚSICA

291
Instantània del concert de Santa Cecília de 2019. Foto: Fernando Perianes.

Aquells pollencins que vulguin iniciar-se en els estudis musicals a l’Escola de Música poden matricular-se entre l’1 i el 4 de setembre.

Degut a la pandèmia del coronavirus, les matrícules s’han de fer en línia a través de la web de l’Ajuntament de Pollença. Això no obstant, entre les 10 i les 13’30 hores, es poden passar a recollir els documents per la Secretaria de l’Escola de Música.

Dia 11 de setembre, s’exposaran les llistes d’alumnes admesos i les dates per entrevistar-se amb els professors per escollir l’horari d’especialitat. L’assignació dels horaris individuals per als alumnes matriculats el mes de juny serà establert per sorteig, mentre que per als alumnes matriculats per setembre es farà per ordre de sol·licitud.

Els horaris col·lectius es podran consultar a la web de l’Ajuntament de Pollença.

PUBLICITAT

Si la situació sanitària ho permet, està previst començar el curs a partir de l’1 d’octubre. En qualsevol cas, les mesures de seguretat sanitària vigent regiran el curs 2020/21 a l’Escola de Música. És més, en funció de les normes sanitàries, és possible que les assignatures col·lectives alternin la presencialitat amb classes de reproducció en línia.

Finalment, l’Escola de Música avança que “si a l’inici o al llarg del curs ens veim obligats a suspendre les clases presencials, aquestes es faran en línia amb un descompte de la mensualitat del 50 per cent”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT