PERIANES DONA A L’AJUNTAMENT UN JOC D’ESPASES PER ALS MOROS I CRISTIANS

701
Amb la discreció que el caracteritza, Fernando Perianes ha lliurat a l'Ajuntament un joc d'espases per als Moros i Cristians, que estaran a disposició dels futurs càrrecs electes.

L’infatigable Fernando Perianes, admirador de la Cultura i de Pollença, ferrer de professió i càmera d’afició, ha donat a l’Ajuntament un joc d’espases per als càrrecs del simulacre de Moros i Cristians.

Amb aquest gest, Perianes s’acomiada del costum de fer i donar espases als càrrecs electes per representar Joan Mas, Dragut, Lloctinent, Abanderat i els representants de l’Ajuntament Vella. L’única diferència entre aquestes espases i les que donava els anys passats, és que les espases no duen gravat el nom dels homes que representen els càrrecs del Simulacre. I és que aquestes espases han de servir per als Joan Mas, Cragut, Lloctinent, Abanderat i Ajuntament Vella dels propers anys.

L’any passat, quan res feia preveure que aquest 2020 no hi podria haver ni votacions ni Simulacre, Fernando Perianes va anunciar que enguany faria les darreres espases. Com que aquesta situació pandèmica és temporal i, quan es reprengui la normalitat desitjada, els Moros i Cristians tornaran ser una festassa. Aleshores, les espases fetes per Fernando Perianes estaran a disposició dels futurs càrrecs electes.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT